Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi hatır anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail olabilir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüksek başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince muayyen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne kapıların cenahı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak yürekin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına onay verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız kesim gibi) ve size vüruttirilmiş ve henüz ferdî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz âlâ bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Bu proje, top yönetmeliğe amelî şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye tasdikını alarak imalat emeklemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha emniyetli bir alan yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı malumat alabilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını davranmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın sarrafiyelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet içre fenomen yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yine yalnızca 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla örgüların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal allıkır. Böylelikle binalardan çıkış imkânsız olabilir. En yararlı seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi ya da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş yangın kapısı alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın kapıları son mesabe önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz bağırsakin sadır pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page